top of page

BRANDING

Uanset om der er tale om generel branding af din virksomhed, en specifik kampagne eller et produkt er det vigtigt at have en strategi.

Den digitale del af en branding-strategi kan godt virke indviklet og som en stor mundfuld, men det er her jeg kommer ind og hjælper dig med at simplificere og strømline det. Digitale platforme er fantastiske værktøjer til at få dit budskab ud og skabe mere salg, men det fungerer kun, hvis det bliver brugt rigtigt.

 

Har du styr på din SEO?

Jeg kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside, så Google belønner dig og smider dig længere op i søgefeltet. På den måde får du mere kvalitetstrafik til din hjemmeside, som kan ende med et salg.

 

Har du prøvet annoncering gennem SoMe og Google?

Facebook, Instagram og Google indeholder et hav af funktioner, der kan hjælpe dine annoncer frem til lige præcis dem der skal se dem og købe dit produkt. Men det kan være en jungle at finde rundt i, og hvorfor skulle du det? Det kan jeg hjælpe med.

 

Har du overvejet Influencermarketing?

At markedsføre sine produkter gennem Influencere kan være en af de allerbedste måder at få dit produkt ud til målgruppen på, men kun hvis strategien er lagt ordentligt. Det er et hurtigt skiftende marked, og mulighederne er mange. Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde den rigtige strategi og navigere i de forskellige muligheder denne type markedsføring indeholder.

bottom of page